Verzending België

€4,95 en GRATIS vanaf €75,-

Verzending Nederland

€7,95 en GRATIS vanaf €100,-

Ophalen

GRATIS in Lommel

Leveringsmogelijkheden:
- verzending binnen België voor €4,95, gratis verzending vanaf €75,-
- verzending naar Nederland voor €7,95, gratis verzending vanaf €100,-

- ophalen bij Little Dino's (Lommel, Limburg, België)

Leveringstijden
Wij trachten ernaar uw bestelling, na ontvangst van de betaling, binnen 3 werkdagen op te sturen. Aangezien wij niet kunnen voorzien op onverwachtste vertraging houden wij een maximale verzendingsperiode aan van 5 werkdagen.

Waarom zo'n lange levertijd?
Little Dino's zit nog in zijn beginfase en wordt gerund door 1 persoon met maar 2 handen. Deze persoon wil met zorg de juiste producten inpakken en verzenden zodat jij direct kunt genieten i.p.v. artikelen niet correct te ontvangen. In de toekomst gaat Little Dino's zeker inspelen op snellere levertijd.

Nog geen verzendbevestiging ontvangen?
Dus geen paniek, als uw de betalingsbevestiging hebt ontvangen gaat alles in orde komen. Toch twijfels? Neem dan gerust contact met ons op.

U heeft gekozen voor ophalen?
Superleuk, wij nemen zo snel mogelijk contact op via email of telefoon om een tijd en datum af te spreken die uitkomt voor u en Little Dino's. Wij proberen hierbij een limiet van 3 werkdagen aan te houden, maar in meeste gevallen lukt dit binnen de 24 uur!

Hoe zijn de artikelen verpakt?
Wij schrikken vaak van de hoeveelheid plastique en verpakkingsmateriaal die gebruikt wordt bij het verzenden, als ook ontvangen, van pakketjes. Wij kiezen er daarom voor om zo min mogelijk plastique verpakkingen rond onze producten te doen. (Dit betekend niet dat onze producten niet nieuw zijn!). Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk in een sealbag te verzenden, enkel bij grotere bestellingen gebruiken wij dozen met zo min mogelijk opvulmateriaal.