Verzending België

€4,95 en GRATIS vanaf €75,-

Verzending Nederland

€7,95 en GRATIS vanaf €100,-

Ophalen

GRATIS in Lommel

Hoe is Little Dino's ontstaan?

Beeld je in: een jongedame, geboren in 1992, werkt jaren met passie in de retail/verkoop en het blijft haar grootste wens om een eigen winkel met kinderkleding te beginnen.

Dus wat doe je dan? Juist, je begint gewoon!

Nouja, nee, eerst maanden van opzoek werk, twijfelen of het haalbaar is, het idee weer aan de kant schuiven, de kriebels weer voelen, toch terug beginnen, stap voor stap steeds dichterbij komen, en ineens was daar dan toch de draaiende website, de mooie voorraad producten en de officiële inschrijving.

Met een passie voor kleding, een kei in klanten helpen en een oog voor detail qua productpresentatie ben ik zeer benieuwd wat de toekomst voor Little Dino's brengt.

Maar hoe zit het met de naam?

Leuk detail: wij hebben hier thuis een groot deel aan huisdieren waaronder mijn lieve konijntjes en mijn lieve luipaardgekko's en wimpergekko.. De meeste kindjes die onze reptielen zien noemen ze dino's. Dus over de naam Little Dino's heb ik niet heel lang moeten nadenken.

En verder?

Wij hadden eerst besloten merkloze kleding aan te bieden die je niet overal vindt. Echter hebben wij hele leuke unieke merken ontdekt en zijn wij momenteel de webshop aan het uitbreiden. Ken of heb jij nog een uniek merk in babyartikelen of kinderartikelen die niet mag missen in onze webshop? Contacteer ons dan op info@littledinos.be